Ce iti doresc?…

images

Ce-ti doresc? Iti doresc tot ce e mai bun. Iti doresc fericirea adevarata si o iubire puternica, care sa te faca sa uiti ca existi tu in favoarea a exista voi, care sa iti dea puterea sa zambesti in fata problemelor care se vor ivi, pentru ca viata nu e perfecta, dar o poti trai ca si cum ar fi atunci cand iubesti sincer, din toata inima. Iti doresc si sa fii mereu impacat tu cu tine, sa ai liniste interioara, sa fii multumit mereu cu deciziile pe care le-ai luat si cu drumul pe care mergi.

Dar stii ce nu iti doresc? Sa ti se implineasca toate dorintele. Si asta nu o fac din egoism sau rautate, ci pentru ca se intampla, uneori, sa ne dorim lucruri care sunt doar o obsesie si, eventual, ne fac fericiti pe moment, dar apoi ne produc suferinta si nefericire, iar asta nu iti doresc.
In schimb, iti doresc sa gasesti mereu puterea de a zambi in ciuda greutatilor si de a vedea mereu partea plina a paharului pentru ca asta te poate ajuta sa inveti din trecut astfel incat sa iti construiesti cel mai bun viitor posibil. Iti doresc sa nu uiti niciodata cat de mult pretuiesti, dar si ca asta sa te ajute sa devii mai bun. Iti doresc sa stii sa multumesti pentru ceea ce ai si sa inveti apreciezi micile bucurii ale vietii.
Asta iti doresc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s