Fericirea

fericire1

Fericirea nu poate fi exprimata cu adevarat in cuvinte.La fel ca si in cazul iubirii, sunt mii de cuviinte care o pot descrie, dar nu e de ajuns. Fericirea radiaza, fericirea se citeste pe chip, in cele mai mici gesturi, in emotia care ne inunda la cel mai mic gand legat de motivul fericirii noastre.

Fericirea ne copleseste si ne da aripi. Fericirea ne da speranta unui final pe placul nostru. Atunci cand suntem fericiti credem ca totul va fi bine mereu.Dar nu totdeauna meritam ceea ce avem si tocmai pentru aceasta trebuie sa invatam sa pretuim fericirea cand o avem pentru ca ea poate pleca intr-o secunda, fara sa privesca la ce a ramas in urma ei. Pare imposibil? Nu e. Fericirea e fragila, e precum un cristal care la o miscare gresita se sparge. De multe ori, cand suntem fericiti, uitam cum e sa traiesti cuprins de melancolie, cu dorul persoanei dragi sau cu dorinta de a schimba ceva. Uitam sa multumim si sa fim recunoscatori pentru ceea ce avem. Uitam sa avem grija de fericire. Iar intr-o zi, cand se indeparteaza de noi, realizam cat am gresit, ca am uitat sa pretuim ceea ce aveam. Si ramanem doar cu dorinta de a da timpul inapoi si de a trai macar pentru putin timp invaluiti de fericire din nou.

Chiar daca pare normal sa fii fericit, ai grija de fericirea ta, indiferent in ce consta ea, pretuieste-o si nu o lasa sa plece prea devreme sau prea usor pentru ca doar oamenii cu adevarat fericiti radiaza prin fiecare gest, prin fiecare zambet, prin fiecare pas…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s