Multe zile…

daylight-489x218

Sunt zile în care ești fericit cu ceea ce ai, în care vezi partea frumoasă din fiecare lucru și sunt zile în care nu ai tăria să mai vezi ceva bun în nimic.

Sunt zile în care deși toate, în afara unui lucru, se întâmplă după cum îți dorești, nu ești fericit pentru că adevărata ta fericire constă tocmai în acel lucru care îți lipsește, pentru care ai renunța la toate celelalte și care ți-ar fi îndeajuns pentru a fi fericit,

Sunt zile în care tot ce ai nevoie e un zâmbet și o îmbrățișare.

Sunt zile în care nu ai nevoie de cuvinte, în care nu vrei să auzi vorbe, în care auzul bătăii inimii celui drag e singura muzică pe care vrei să o asculți.

Sunt zile în care în sfârșit ești singur cu gândurile tale, în care ai curajul să nu te mai minți singur, ci ești sincer cu tine. Și atunci realizezi cu adevărat că inima nu ascultă deloc de minte, că ceea ce simți e cu totul diferit de ceea ce îți spune mintea.

Sunt zile în care cazi pradă melancoliei și dorului…Dor de ce a fost, de ce ar fi putut fi…Dor de clipele frumoase care au devenit doar amintiri…

Sunt zile în care ai vrea să pleci departe, cât mai departe pentru că îți dai seama că nu ești acolo unde ar trebui,nici unde vrei să fii.

Sunt zile în care vrei să te rupi cu totul de ceea ce înseamnă trecut și prezent și să privești spre viitor, să îți faci planuri noi.

Și sunt zile în care atunci când soarele răsăre te trezești cu dorința și cu credința că dacă îți propui poți schimba lumea ta, după bunul plac!

3 thoughts on “Multe zile…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s