Putem fi bine cu adevarat?

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Poate fi vreodata bine? 
Bine cu adevarat? Bine pentru toti?… Zilele trec indiferent ca ne convine sau nu si timpul se scurge fara sa tina cont de ceea ce vrem…
      Ajungem sa dorim binele celorlalti, dar si binele nostru. Dar cum procedezi cand fericirea cuiva drag depinde de tine?
Oare poti mereu sa il ajuti? Si ar mai fi ceva: cum poti sa stii ca ceea ce acum il face fericit nu va deveni mai tarziu un motiv de nefericire? Sau ca suferinta de acum nu va deveni un motiv de bucurie in timp?

      Poate ca noi, oamenii, trebuie sa suferim si sa trecem prin multe incercari pentru ca sa stim aprecia cu adevarat fericirea. Pentru ca de multe ori avem tendinta de a nu pretui ceea ce avem, din dorinta de a primi altceva ce ne creeaza iluzia fericirii, iar cand ni se indeplineaste visul si pierdem ce aveam inainte, abia atunci ne dam seama ca am pierdut esenta fericirii pentru ceva ce poate nici nu aveam nevoie…

      Totul trece… pana si acele nopti in care somnul este inlocuit de intrebarea: si cum ar fi fost daca? Stim ca nu putem schimba trecutul si totusi nu incetam sa ne amintim de el… Uneori chiar l-am transforma in prezent si viitor daca am avea puterea necesara.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s