Să iubești

image

Ce frumos e să te trezești dimineața și si uitându-te la telefon sa citești: “Bună dimineața! Să ai o zi frumoasă! Te iubesc! ” E un gest atât de simplu, și totuși poate aduce multă bucurie și un zâmbet larg pe fața celui care citește.

Ce frumos e să adormi după ce cel drag îți urează noapte bună! Ce frumos e să nu ai nevoie de lucruri materiale, ci doar de o singura persoană pentru a fi fericit! Ce frumos e să fii înconjurat de iubire! Să primești și, mai ales, să oferi zâmbete, îmbrățișări, iubire!
Și nu poți decât să mulțumești pentru tot! Și oricât ai mulțumi, parcă nu e niciodată de ajuns încât să te poți revanșa pentru toată bucuria si fericirea pe care le trăiești, pentru că până la urmă ai ajuns să te simți omul potrivit la locul potrivit!
Caută să iubești cu adevărat, și cauta-l pe cel/cea care să te iubească și prețuiască, iar când îl/o vei găsi, fericirea deplină iti va aparține!

2 thoughts on “Să iubești

  1. To share this life with someone who loves you is amazing. To share eternity with Jesus is extreme and out of this world. What a wonderful post and thought Lavinia.

    Joy and happiness to you

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s