Iubeste-ți viața! Cu bune și rele!

Si pana la urma, in viata tuturor vine o zi cand e greu, cand nu stim incotro sa mergem, nici unde ne indreptam, cand ne hranim cu amintiri care dor, cand nu intelegem de ce se intampla unele lucruri, cand totul pare fara sens, cand nu mai avem putere sa speram, nici sa visam, cand vrem sa dam timpul inapoi si sa ramanem in trecut…

i-love-my-life

Si ne intrebam: “De ce? De ce eu?”… Stiti de ce?… Pentru ca timpul trece si a venit vremea sa trecem la un nou nivel, sa mai crestem si sa ne mai maturizam putin, iar pentru asta e nevoie si de asemenea momente. 

Si nu, nu putem schimba ce a fost, dar putem invata din el, iar cand va veni acea zi cand lucrurile se aseaza frumos, vom fi rasplatiti pentru fiecare lacrima, pentru fiecare clipa in care a fost greu( si credeti-ma, inevitabil acea zi vine exact la momentul potrivit). Acea zi va fi plina de bucurie, si o vom aprecia mai mult in aceste circumstante…stiti si voi ce frumos rasare curcubeul dupa o ploaie zdravana(uneori si ploaia ne face bine si abia o asteptam) si ce minunat e!… Asa e si in viata noastra, vine o furtuna care ne da peste cap, apoi apare un curcubeu care ne insenineaza viata, dar va tine doar un timp, nu stim daca mult sau putin, apoi va disparea pentru ca altundeva, altcandva, dupa o alta furtuna sa apara din nou, mai mandru si mai frumos. Asa ca, chiar daca e greu, nu disperati, iar cand lucrurile se indreapta, apreciati tot, fiecare clipa, fiecare zi, fiecare zambet, pentru ca nu stim cat va tine fericirea, nici ce aduce ziua de maine! Iubeste-ti viata, exact cum e!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s