Mamă zi de zi

wpid-screenshot_2015-03-08-10-36-30-1.png

Da, e 8 Martie! Și peste tot găsim flori pentru femei și mame, mesaje cu textul “La mulți ani, mama!,  “Te iubesc, mama!”, “Mulțumesc, mami!” și altele asemenea. Nu zic ca nu e un gest frumos, dar e de ajuns? Nu merită mama mai mult decât atât?  Să se simtă iubită și  apreciată zi de zi? Și nu merită să ii demonstrăm asta prin fapte, ajutând-o, și nu doar prin niște cuvinte?

Mama are grijă de noi în fiecare zi, indiferent de vârsta noastră. Ea își face griji pentru noi in fiecare zi, nu doar de ziua copilului. A fi mamă e un job care ajunge să ii ocupe si 24 de ore pe zi, si atunci e de ajuns ca noi să îi mulțumim doar o dată pe an  pentru tot ce face pentru noi?
Cred ca e mai bine să nu aștepți sa fie 8 martie, ci să ii mulțumești mamei in fiecare zi, să o faci să se simtă iubită și apreciată mereu pentru tot ceea ce face, să îi fii alături, pentru de multe ori mama suferă și nu se simte bine, dar tace și încearcă să se descurce singură,  pentru a nu ne îngrijora. Aşa ca ai şi tu grijă de ea! Poate că nu e perfectă, dar nimeni nu e. Dar poți fi sigur că te iubeşte mai mult decât orice! Fă-o să se simtă  cea mai frumoasă femeie și amintește-i mereu cât de mult ții la ea!

Ps: Mi-a plăcut foarte mult ideea videoclipului de mai jos 🙂

7 thoughts on “Mamă zi de zi

  1. Our Mothers Day has not officially came up yet ,its in May. I gaurentee I will reblog this now and share it on mothers day Dora. I loved the expression on the faces of theses candidates I laughed so hard, to funny. Thanks for sharing Dora

    Much love Tom

  2. Reblogged this on realchange4u and commented:
    Be sure to watch the video and watch it until the end. This is a post from a very sweet blogger friend of mine named Dora. She write wonderful poetry and shares her heart. Go visit her.

    Joy to you all

  3. Pingback: Mamă zi de zi | Cuvinte și Gânduri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s